Wat is onze filosofie?

Teamwork, positiviteit en toewijding zijn essentiële kernwoorden van onze formule. Morgana is een ervaren en professionele organisatie. Een organisatie die continu in beweging is en zich, met behoud van visie en kernwaarden, snel aanpast aan veranderende omstandigheden.

Wij bieden slaapoplossingen die gemaakt zijn voor je lichaam. Unieke producten afgestemd op jouw lichaamsprofiel. Dit kunnen wij realiseren met behulp van onze slaaptest! Onze adviseurs nemen rustig de tijd voor je en inventariseren grondig je ‘slaapgedrag’ en voorkeuren om je zo te helpen de best passende slaapoplossing te vinden.

Oorsprong
Nadat zowel opa als later vader Damminga jarenlang Slaapkenner Damminga in hartje Arnhem gerund hebben, heeft zoon Nathanael het stokje nu overgenomen. Er is een nieuwe stap gezet door een nieuwe naam én een nieuwe locatie voor de winkel te kiezen. Per 1 november 2016 is op de woonboulevard van Arnhem Zuid onze nieuwe vestiging geopend: Morgana Damminga! Met een enthousiast team zetten wij ons elke dag weer in om onze klanten in de watten te leggen in dé slaapspeciaalzaak van de regio.

Wij staan voor u klaar en zien u graag in onze showroom!
Nathanael Damminga en team Morgana Damminga