Matrassen

Gemiddeld slapen we zo'n 7 a 8 uur van de 24 uur die een dag telt. In die uren die we slapend doorbrengen herstelt het lichaam van alle activiteiten overdag. De bedoeling is dan ook dat je 's ochtends weer fit en uitgerust wakker wordt. Mensen die goed en gezond slapen presteren beter en hebben minder lichamelijke klachten. De juiste bedbodem en het juiste matras zijn hierbij van groot belang. Een goede matras en bedbodem ondersteunen je lichaam gelijkmatig, zodat je wervelkolom ook 's nachts zijn natuurlijke S-curve behoudt.

Schuimmatrassen zijn bedoeld voor ondersteunende bodems, zoals lattenbodems. Pocketveermatrassen zijn bedoeld voor niet ondersteunende bodems, zoals boxsprings en spiraalbodems.

Waarom Morgana?Iedereen is uniek. Dit betekent dat iedereen ook een unieke combinatie heeft van lichaamsbouw, lichaamsgewicht en slaaphouding. Bij Morgana is het als enige in Nederland nu mogelijk om dit slaapsysteem ook echt samen te stellen. 
Wij staan achter ons advies dat mede door het objectieve meetsysteem tot stand komt en de producten die we aan de hand daarvan leveren. Daarnaast wordt het slaapsysteem uiteraard gratis bezorgd en professioneel gemonteerd.
De ervaringen van onze bestaande klanten vertellen meer dan welke uitleg ook. Klik hier om algemene reviews te lezen over Morgana Veenendaal.